Dak- en geveltechniek

Een vernieuwde bedrijfshal op dezelfde locatie

Ligt jouw bedrijfshal op een strategisch en logistiek sterke locatie? En is nieuwbouw op een andere plek dáárdoor of om andere redenen geen optie? Ook in dat geval kunnen wij veel voor jou betekenen. Bij Munco hebben wij jarenlang ervaring met het upgraden van bedrijfshallen. Gedateerde panden brengen wij dan wat betreft uitstraling en technische prestaties weer helemaal naar deze tijd. 

Grote verandering, relatief kleine investering

Elke bedrijfshal heeft een houdbaarheidsdatum. Is jouw bedrijfshal esthetisch en/of qua energieprestaties al over die datum heen, dan is upgraden een serieuze optie. Wij voeren dan in de gevel en wanden een aantal aanpassingen door. Oude wandplaten vervangen we bijvoorbeeld door nieuwe platen met een andere kleur of belijning. Het zijn vaak relatief eenvoudige ingrepen met een beperkte investering. Maar de impact op de uitstraling van jouw bedrijfshal is ongekend groot. Vaak is een upgrade van de buitenkant ook hét moment om te kijken naar de isolatie van de hal.

Dak- en gevelwerken voor aannemingsbedrijven

Van oudsher zijn wij sterk in het realiseren van metalen daken en gevels. In die hoek begon het voor Munco ooit en is het ook nooit meer opgehouden. Hoewel het niet meer onze core business is, zijn we nog altijd in dit specialisme actief. 

We hebben een vast aantal bouwbedrijven waarvoor wij in onderaanneming daken bouwen en gevel- en wandbeplating aanbrengen op nieuwe bedrijfshallen. Het zijn veelal omvangrijke projecten in onder andere de zorg, het onderwijs, de logistiek en de evenementenbranche.

Deze bedrijfshallen werden door ons gerealiseerd

Excluparts Nijmegen

Eerst zie je de gedateerde uitstraling van het pand vóór de upgrade, vervolgens de nieuwe look van het pand na de upgrade.