Over ons

Munco. Sterk in utiliteitsbouw sinds 2003

In 2003 bouwden we ons eerste bedrijfspand. Dat was ons eigen kantoor, op een perceel van medeoprichter Jack Mutsers. Samen met Ruud Poels legde hij de basis voor het Munco dat er nu staat. Sinds 2010 vormt Ruud samen met Joost Heijnen de directie. Lag in de beginjaren de focus nog op het uitvoeren van dak- en gevelsystemen, vandaag de dag ligt het accent op het realiseren van turnkey projecten in de utiliteitsbouw.

Bekijk hier onze vacatures

Bouwen voor ondernemers met ambitie

Sinds medio 2020 is onze uitvalsbasis niet meer Asten, maar werken wij vanuit een nieuw multifunctioneel gebouw in Venray. Zelf gebouwd, vanzelfsprekend. Het is een plek met veel ruimte om te creëren. Om te schetsen, te berekenen en te perfectioneren.

Onze bedrijfspanden kom je met name tegen in Zuidoost-Nederland. We bouwen ze in opdracht van gedreven ondernemers. Mannen en vrouwen die met de realisatie ervan een belangrijke stap zetten in hun ondernemersbestaan. We zijn trots dat wij daar met Munco een bijdrage aan mogen leveren.

De Munco-standaard

Wij leggen de lat hoog. Zo houden we onszelf scherp en dagen wij onszelf uit om het voortdurend beter te doen. Ook van onze leveranciers verwachten wij dat ze op dat niveau kunnen werken. Wat betreft kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service doen wij geen enkele concessie. En werken wij met een vast team van partners die er net zo over denken.      

Joost Heijnen

06 20 49 82 60

joost@munco.nl

Sinds 2010 partner bij Munco. Technisch specialist. Constructeur: expert in staal- en funderingsconstructies. Adviseur. Bouwjaar ’71.

Ruud Poels

06 54 69 48 69

ruud@munco.nl

Richtte in 2003 Munco op, samen met Jack Mutsers. Financieel specialist in de utiliteitsbouw. Luisterend oor. Adviseur. Bouwjaar ’67.

Hier zijn we trots op