Engineering & Constructie

Je kunt ergens niet lang genoeg over nadenken

Groot is een relatief begrip, maar groot zijn we bij Munco niet. Misschien zijn we wel de slimste bouwer van bedrijfshallen. Dat komt omdat wij het aan de voorkant direct slim aanpakken. Wij denken graag lang ergens goed over na, te beginnen met het ontwerp van jouw nieuwe pand. Daarmee voorkom je fouten in de uitvoering. En teleurstellingen achteraf.

Veel aandacht voor het ontwerp

Slim ontwerpen kunnen wij bij Munco, omdat we een aantal bijzonder kundige engineers hebben. En dat is uniek voor een bedrijf van onze omvang. Onze experts zijn bedreven in 3D-modellering en design, en dragen zorg voor een gedegen engineering en werkvoorbereiding. Die extra aandacht in de ontwerpfase, zorgt er in de uitvoeringsfase voor dat processen eenvoudig, overzichtelijk en gecontroleerd verlopen. Slim ontwerpen is ook efficiënt ontwerpen. Wanneer dat nodig is, doen wij een beroep op de ervaring en expertise van een architect. Een vaste partner die exact weet hoe wij denken en willen ontwerpen: doelmatig en efficiënt.

Engineering voor externe partijen

Onze engineeringskennis stellen wij ook beschikbaar aan derden. Vaak zijn dat aannemingsbedrijven of eigenaren van zakelijk vastgoed. Onze expertise ligt in het bijzonder op het gebied van beton- en staalwerken en het optimaliseren van constructies. Wij berekenen en beoordelen bijvoorbeeld of een dakconstructie het gewicht van zonnepanelen kan dragen. En schrijven een adviesrapport met daarin oplossingen om een dak te verstevigen als dat noodzakelijk is. Het is slechts één van de talloze vraagstukken waarover onze engineers zich buigen in opdracht van anderen. 
 

Deze bedrijfshallen bouwden wij in Zuidoost-Nederland