Turnkey projecten

Bouwen met passie en precisie

Van een leeg kavel naar een bedrijfspand op een bedrijventerrein. Dat hele proces vullen wij van begin tot eind samen met jou in. Bij Munco bouwen we graag het complete pand dat jij voor ogen hebt. Met passie en precisie. En met aandacht voor alle onderdelen, hoe klein ook.

Heb je een grotere bedrijfshal nodig omdat het jouw bedrijf voor de wind gaat? Of sta je juist op het punt om die gehuurde, te grote hal te verruilen voor een kleinere, nieuw te bouwen hal? Welke beweging je ook gaat maken, Munco beweegt graag met je mee.
Ook als er nog geen kavel is en het onderzoek naar een geschikte locatie nog moet starten. Wij denken strategisch mee over de beste plek voor jouw bedrijf. En halen voor jou voordeel uit ons uitgebreide netwerk van grondeigenaren en ontwikkelaars.    

Maatwerk van Munco

Als ondernemer stop je dag in dag uit je ziel en zaligheid in je bedrijf. Dat kost veel energie, maar je krijgt er ook veel energie voor terug weten we uit ervaring.

De stap naar nieuwe bedrijfshuisvesting is belangrijk voor je. Je zet ‘m met gepaste trots. Dan is het niet meer dan logisch dat wij ook onze ziel en zaligheid in jouw nieuwe bedrijfshal stoppen.

Bij Munco nemen we aan de voorkant uitgebreid de tijd voor jou. Zodat je achteraf niet hoeft te zeggen ‘had ik maar …’.  De bedrijfshal die wij bouwen, moet voor jou goed ‘zitten’. Zoek je een grijs confectiepak of een smaakvol maatwerkkostuum waarmee je indruk maakt? Of iets ertussenin? Wij denken jouw bedrijfshal uit tot in het kleinste detail.   

Veel meer dan ontwerp en bouw

We nemen jouw specifieke wensen als vertrekpunt. We praten erover, zetten ideeën op papier en maken de eerste schetsen. Het aanzicht van de gevel, de indeling van het kantoor, specifieke functies die het gebouw moet krijgen. Natuurlijk hangen we er ook een begroting aan. Zo werken we samen stap voor stap toe naar een definitief ontwerp.  

Voor ons moet een ontwerp minimaal 100% kloppen. Pas dan gaan we daadwerkelijk bouwen. En komt er iets tot stand waar jij en wij volledig achterstaan. Terwijl onze vakmensen op de bouwlocatie aan de slag gaan, zijn er nog heel veel andere zaken die wij jou uit handen nemen. Denk aan het aanvragen van vergunningen of subsidies. Als dat nodig is schakelen wij voor jou met onze vaste partners. Bijvoorbeeld voor een interieurontwerp of verlichtingsadvies. Het zijn niet direct zaken die een bouwer van bedrijfshallen voor je regelt. Maar wel zaken die wij voor jou kunnen regelen.

“Een bedrijfspand is voor een ondernemer net zo belangrijk als zijn woning.”

Brauer Groen Belfeld